Вижте момчетата, които се връщат от специалната военна операция . .

...
Вижте момчетата, които се връщат от специалната военна операция . .
Коментари Харесай

Купонът в Москва приключи, докато Путин наказва голи гуляйджии

„ Вижте момчетата, които се връщат от специфичната военна операция ... те няма да скачат без панталони на някое празненство “, сподели Владимир Путин по-рано този месец – следвайки изказването си със смях.

Скандалното „ съвсем голо “ празненство в московския техно клуб Мутабор през декември е най-горещата тематика в Русия от седмици, потапяйки основните поп звезди на страната, гостите на празненството, от живот на искра до публичен позор и срам. Събитието, на което гостите се разхвърчаха в полупрозрачни облекла и бижута, струващи колкото апартамент в столицата, предизвика гнева на съветския президент, който счита, че сходна голота и излишества са несъответствуващи за страна във война.

Путин беше изключително ядосан от видео на посетители, които се преструваха, че облизват чорап на Balenciaga, който рапърът Vacio, другояче гол, носеше на долните си елементи. „ Хората в провинцията страдат от война и инфлация ... и ето ви в Москва, ближете пениси “, изясни негов съдружник пред съветското издание Агентство.

Конпонджиите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР